Sfaturi pentru inchirierea unui restaurant

Featured
Articole

Restaurantele sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru a gazdui evenimente. Ganditi-va: chelnerii stiu cum sa serveasca grupuri mari de oameni si personalul lor este folosit pentru a efectua munca sub presiune. Acestea fiind spuse, nu toate restaurantele sunt la fel, nu toate restaurantele ofera acceasi atmosfera penru un eveniment. Daca sunteti din bucuresti si aveti nevoie de inchirierea unui restaurant, cea mai buna algere ar fi restaurant de inchiriat bucuresti.

V-am pregatit mai jos cateva sfaturi pentru alegerea unui restaurant atunci cand doriti sa organizati un eveniment important din viata dvs.

1.Accesibilate

Cat de accesibila este locatia pentru persoanele cu un carucior sau intr-un scaun cu rotile? Pentru persoanele cu handicap, un loc in care nu pot avea acces le poate ruina toata seara.

2.Buget

Ca regula generala, locatia si serviciile de catering ar trebui sa coste mai putin de jumatate din bugetul total. Tineti cont de acest lucru atunci cand cautati un restaurant pentru a va gazdui evenimentul.

3.Decoratii

Restaurantele au deja decoratiuni proprii. Uneori platesc designerilor de interior bani buni pentru ei, astfel incat este de inteles atunci cand proprietarii nu au o reactie foarte buna atunci cand cineva ii cere ca acestea sa fie schimbate. Totusi, nu doare niciodata sa intrebati.

4.Mancarea servita afara

Daca e vreme frumoasa, atunci ati putea fi tentat sa va planificati cina la un restaurant cu o zona deschisa. Doar asigurati-va ca exista suficient spatiu pentru toti oaspetii.

5.Caractersitici

Ca restaurant, puteti fi siguri ca locul de desfasurare va cuprinde tot ce aveti nevoie atunci cand vine vorba de servirea mancarii, dar au ceea ce aveti nevoie pentru a face o prezentare? Exista suficiente puncte de alimentare pentru conectarea tuturor dispozitivelor pe care trebuie sa le utilizati? Au un ecran sau cel putin un perete alb, unde puteti proiecta o prezentare? Au microfoane sau ar trebui sa va aduceti singur? Acestea sunt toate intrebarile importante pe care ar trebui sa i le adresati proprietarului.

6.Iluminatul

Ca si acustica, aceasta caracteristica este deosebit de importanta daca exista o persoana care trebuie sa vorbeasca sau sa tina un discurs. Daca luminile nu sunt destul de bune (probabil ca nu vor fi), atunci intrebati daca vi se permite sa va aduceti propria dvs sursa de iluminat.

7.Meniu

S-ar putea sa va ganditi: Ei bine, este un restaurant, bineinteles ca exista alimente si bauturi. Si aveti dreptate, dar trebuie sa fiti mereu atenti cu tipul mancarii si tipul din cadrul restaurantului. Daca sunteti din bucuresti puteti accesa mancare catering sector 1 pentru cea mai buna mancare din cadrul restaurantului Bistro Dorobanti.

Last modified onVineri, 08 Februarie 2019 14:42
(0 votes)
Read 3412 times