Cele mai comune mituri despre sistemele de stingere a incendiilor

Va recomandam cele mai bune servicii si produse accesand servicii instalatii antiincendiu Dambovita. Din pacate, exista o varietate de conceptii gresite asociate cu siguranta impotriva incendiilor care trebuie abordate si explicate. Este extrem de important ca intreprinderile sa fie capabile sa separe faptele de fictiune pentru a asigura securitatea in interior.

Aspersoarele de incendiu aduc mai multe daune decat un incendiu

Sistemele de stropire contra incendiilor sunt perfect concepute pentru a ajuta la stingerea unui incendiu. In timp ce ar putea exista unele daune ca efect al apei provenite din sistemul de aspersoare este intotdeauna mai bine sa ai un spatiu de birou plin de apa decat unul distrus de foc.

Un sistem de stropitoare antiincendiu poate fi activat accidental

Este foarte putin probabil ca acest lucru sa se intample. Este extrem de rar ca un sistem de stropire  antiincendiu sa elimine la intamplare apa. In prezent, componentele sistemului de aspersoare, designul general si intretinerea trebuie controlate de Asociatia Nationala pentru Protectia impotriva Incendiilor, NFPA. A avea sisteme de protectie impotriva incendiilor de inalta calitate este o garantie, oferind intreprinderilor masuri ample de siguranta. Este recomandat sa se apeleze si la mentenanta instalatii antiincendiu Dambovita astfel incat sistemul sa functioneze corect.

Cladirile cu sisteme de stropire antiincendiu sunt protejate complet

In timp ce un sistem de stropire contra incendiilor este o componenta necesara a planului de protectie pentru prevenirea incendiilor, sunt si situatii in care aceste instalatii nu sting complet incediul. Un plan solid de protectie impotriva incendiilor include mult mai mult decat un simplu sistem de sprinklere astfel incat oamenii si bunurile sa fie protejate. Chiar si cu cele mai bune sisteme de stingere a incendiilor uneori poate fi nevoie de interventia pompierilor. Sistemele de stingere a incendiilor vor face fata cu succes focurilor mici si medii.

(0 votes)
Read 15099 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.