Tot ce trebuie sa stiti despre macarale si echipamente grele

 

Va recomandam sa verificati inchiriere macara Bucuresti pret. Daca lucrati in industrie sau constructii, pot exista momente in care aveti nevoie de macara pentru ridicare industriala si serviciile de montaj pentru a finaliza proiectele. In loc sa cumparati echipamente grele, puteti inchiria masinile de care aveti nevoie atunci exact atunci cand va trebuie.

 

Pentru a asigura siguranta si respectarea codurilor guvernamentale, este esential ca toti operatorii de macara sa beneficieze de o pregatire corespunzatoare inainte de a folosi o macara. Daca nu puteti  sa faceti acest lucru, luati in considerare angajarea unei echipe pregatite.

 

Mutarea vehicuclelor grele dintr-o locatie in alta necesita un echipament de transport pentru macara adecvat. Transportul greu inseamna de obicei transportul masinilor mari, cum ar fi macarale cu o viteza de aproximativ 40 mph sau mai putin pe drumurile publice. Macarale turn sunt demontate in 10 pana la 12 parti atunci cand sunt transportate si apoi montate pe santier. Pentru inchirieri macarale va recomandam sa apelati la firme specializate, care stiu exact ce anume trebuie sa faceti si cum.

 

In timp ce macarale mobile mai mici sunt de obicei depozitate in santierele  din zona industriala, macarale turn sunt demontate pentru a fi mutate. Cele mai mari macarale turn sunt inalte de cateva sute de metri, deci nu este sigur sa le transportam atunci cand sunt asamblate complet. Piesele dezasamblate sunt proiectate pentru a se potrivi pe platformele remorcii si transportate de camioane mari. Macarale de teren grosier sunt transportate pe un transportor special.

 

Macaralele mobile functioneaza de obicei la fel ca si camioanele si nu au nevoie de asistenta suplimentara pentru a ajunge de la punctul A la B. Dar orice vehicul alfat pe drum trebuie sa indeplineasca cerintele de inmatriculare. De asemenea, un operator de macara mobila trebuie sa se asigure ca picioarele si bratele macarale sunt blocate pe loc. Nu pot exista componente libere care sa poata zbura pe carosabil. Va recomandam sa intrati pe inchiriere automacara pret atunci cand aveti nevoie de o macara.

 

(0 votes)
Read 14196 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.