Care sunt avantajele unei centrale pe gaz  

Va recomandam pentru cele mai bune preturi centrale termice in condensatie Motan.

Indiferent de configuratia casei dvs., exista multe modele de cazane cu condensare pe gaz, care pot fi amplasate cu usurinta intr-o casa. Intr-adevar, cazanele pentru pardoseala sau pereti pot fi foarte compacte si se pot adapta perfect mediului in functie de configuratia camerelor.

Odata ce aparatul vechi este indepartat, instalatorul trebuie doar sa scoata si sa conecteze noul cazan. Foarte practic, poate fi conectat la toate tipurile de calorifere. Noile cazane sunt echipate cu un tablou de bord pentru a regla cu usurinta temperatura casei tale. Prin urmare, va puteti regla temperatura interioara exact in functie de anotimpuri si mai ales in functie de nevoile familiei.

Datorita recuperarii caldurii din vapori, centrala in condensatie pe gaz limiteaza cat mai mult risipa de energie. De asemenea, respinge mai putine particule din atmosfera.

Deosebit de fiabil si eficient, genereaza rate de defectiune mai mici decat echipamentele mai vechi. Si modelele mai noi prezinta un randament de aproximativ 108%. Acceseaza linkul centrale termice in condensatie Brasov pentru mai multe informatii.

Costul de achizitie variaza in functie de marca si model. Investitia este profitabila dupa al treilea an pentru modelele de baza si pana la cinci ani pentru cele mai scumpe modele.

Centrala in condensatie utilizeaza o noua tehnologie ceea ce o face foarte eficienta din punct de vedere energetic. Consuma cu 15 pana la 25% mai putin gaz sau combustibil in comparatie cu modelele mai vechi. Performanta, usurinta de instalare si pretul atractiv sunt principalele sale atuuri. Cazanul cu condensare rivalizeaza astfel cu usurinta pe cazanul de temperatura joasa, pe cazanul electric si chiar pe boilerul cu lemne (busteni sau pelete).

Principiul de functionare al cazanului cu condensare este identic cu cel al unui cazan conventional. Cazanul este alimentat de un combustibil gazos sau lichid (ulei, propan etc.) care va fi alimentat unui arzator, care il va aprinde pentru a produce caldura.  Puteti gasi cele mai bune preturi pentru centrala accesand centrala Immergas Prahova.

(0 votes)
Read 9260 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.