Sfaturi utile pentru inchirierea unei masini

Articole

Va recomandam sa intrati pe linkul inchiriere de masini Craiova, pentru mai multe oferte.

Inainte de a decide sa inchiriezi o masina iti recomandam sa ciesti toate sfaturile de mai jos pentru a lua cea mai buna decizie.

Alege masina potrivita

In momentul in care vrei sa inchiriezi o masina este recomandat sa o alegi pe cea potrivita pentru a evita situatia in care aceasta este prea mica pentru scopul in care a fost inchiriata. Daca stii ca urmeaza sa pleci cu prietenii sau cu familia in concediu, este evident ca o masina in doua locuri este prea mica. Ia in calcul si bagajele pe care urmeaza sa le luati cu voi si determina daca o masina de 4 sau 5 locuri este suficienta sau este necesara una mai mare.  Pentru preturi avantajoase va recomandam inchirieri auto Craiova preturi.

De asemenea, in functie de locul in care calatoresti este foarte posibil sa ai nevoie de un SUV sau poate fi suficienta si o masina normala.

Daca ai nevoie de o masina pentru a transporta mobila si lucruri voluminoase este recomandat sa faci tot posibilul sa gasesti o masina mare, in care aceste bunuri sa incapa.

Tine cont de accesoriile de care ai nevoie

Daca ai nevoie de un GPS, un portbagaj suplimentar sau un scaun pentru copil, este foarte posibil sa fi taxat suplimentar. In cazul acesta recomandarea noastra este sa verifici daca exista posibilitatea de a primi toate acestea la un cost mai mic.

Locatia din care inchiriezi

Iti recomandam sa nu inchiriezi din aeroport deoarece exista riscul de a obtine un pret mai mare comparativ cu inchirierea din locatia firmei de inchirieri. Poti ulterior sa soliciti ca masina sa te astepte la aeroport la ora si data stabilita.

De asemenea, va trebui sa discuti cu reprezentantii firmei unde trebuie sa duci masina respectiva dupa ce se termina perioada de inchiriere. O poti preda in alta locatie? O poti preda la aeroport? O poti preda in alt oras? Toate aceste lucruri conteaza si pot influenta pretul final. Intra pe inchirieri masini Craiova, pentru cele mai bune oferte.

 

(0 votes)
Read 1027 times