Sfaturi utile pentru inchirierea unei masini

Articole

Pentru inchirieri masini Craiova recomandam Autoprorent. Contractul de inchiriere prevede plata unui depozit de garantie pentru a acoperi orice incalcare a obligatiilor de inchiriere ale chiriasului.  Cand luati vehiculul inchiriat din agentie, trebuie sa prezentati cu cardul de credit folosit pentru plata online pentru a efectua acest depozit. Daca este imposibil sa faceti acest depozit prin carte de credit, puteti face acest lucru prin cec bancar, sub rezerva agentiilor care autorizeaza aceasta metoda de plata.

Depozitul nu este preluat din contul bancar al proprietarulului si este returnat atunci cand vehiculul este predat la sfarsitul perioadei de inchiriere. Valoarea depozitului este variabila si depinde de tipul de vehicul inchiriat (masina normala sau utilitara). Puteti, desigur, sa luati legatura cu agentia  de inchiriere de masini pentru orice informatii despre acest lucru.  Atunci cand vreti sa inchiriati o masina puteti incerca la rent a car Craiova.

In momentul in care inchiriati o masina trebuie sa tineti cont de mai multe detalii foarte importante. In momentul in care inchiriati de la Autoprorent trebuie sa primiti cea mai buna oferta de pret posibila. Nu exista costuri ascunse de care sa va temeti.

Primul aspect important este combustibilul. Dupa ce ati ridicat masina puteti merge cat mai departe de aeroport pentur a alimenta. Luati in calcul benzinariile locale pentru a face plinul. Zonele din jurul aeroporturilor sunt nefamiliare si sigur nu doriti sa mergeti in cercuri pentru a cauta benzinaria. Alimentati inainte de a ajunge in aeroport.

Tineti cont si de asigurari. Potliticile de asigurare auto pot sa varieze foarte mult in functie de companie. In general, regulile de baza spun ca asigurarea pe care o aveti pentru masina proprie se extinde si la masina inchiriata, insa firmele de rent a car au si propriile asigurari.  Cele mai multe aisgurari acopera daunele chiar si atunci cand masina inchiriata este mai buna sau mai valoroasa decat propria masina. Puteti accesa masini de inchiriat Craiova si veti gasi cu siguranta numeroase masini de unde sa alegeti.

Last modified onMarți, 28 Mai 2019 07:55
(0 votes)
Read 1011 times