Avantajele jucariilor din lemn

Cu un carut papusi personalizat cu siguranta fetita ta va fi foarte fericita. Exista ceva special in ceea ce priveste senzatia tactila atunci cand atingi un obiect robust din lemn. Si copiii par sa inteleaga acest lucru mai bine decat oricine, avand in vedere faptul ca jucariile din lemn nu au iesit niciodata din trend de-a lungul secolelor si raman un obiect apreciat in locuintele si scolile din intreaga lume.

 Jucariile din lemn se bucura de o renastere majora, pe masura ce parintii isi amintesc de propria copilarie atunci cand aleg jucariile pentru copiii lor si, in general, consumatorii se intorc la jucariile traditionale pentru a echilibra situatia impusa de jucariile tot mai complexe si mai automatizate propuse pe scara larga. Intra aici pentru mai multe modele de carut ptr papusi.

Jucariile din lemn, fabricate din lemn certificat din punct de vedere al rezistentei, sunt, desigur, o optiune mult mai ecologica decat jucariile din plastic. Ca substanta organica, regenerabila, jucariile din lemn sunt biodegradabile si pot fi reciclate.

Jucariile din lemn ofera si alte acreditari ecologice atunci cand vopselele pe care le folosesc nu contin substante chimice toxice - sau daca nu se utilizeaza deloc vopsea.

Productia de jucarii din lemn, in special atunci cand este fabricata manual si cand toate materialele sunt obtinute si certificate in mod durabil, ofera o comparatie ferma cu crearea a numeroase jucarii din plastic produse in masa, care pot contine substante chimice dubioase si adesea ofera putine perspective de rentabilitate.

Jucariile din lemn prezinta, de asemenea, o legatura directa cu lumea naturala pentru copii.

In 1976, psihologul educational pionier Dr. Lawrence Mestyanek a observat o lipsa de jucarii educationale pentru copii si sugari care au suferit de dizabilitati de invatare. El a incercat sa schimbe acest lucru construind o serie de jucarii speciale din lemn in garajul sau si de atunci am ajuns sa intelegem din ce in ce mai mult cum jucariile din lemn ofera o gama vasta de calitati educationale. Poti gasi cele mai interesante jucarii lemn papusi.

(0 votes)
Read 2582 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.