Cum poti vopsi mobila din lemn

Atunci cand ai un mobilier dormitor lemn masiv iti recomandam ca periodic sa il reconditionezi. Exista mai multe tutoriale pentru a picta mobila. Si am folosit multe dintre ele pentru a picta vestiare , mese, scaune, oglinzi si multe altele. Dar am descoperit cateva probleme cu multe tutoriale  - vopseaua in cele din urma se cojeste sau finisajele nu sunt netede.

Exista o multime de tutoriale care sustin ca nu ai nevoie de slefuire. Exista, de asemenea, o multime de grunduri si vopsele care promite ca nu este necesara slefuirea. Din ceea ce am invatat, slefuirea este o necesitate. Slefuiti toate suprafetele cu smirghel de 150.

Stergeti suprafata cu o carpa pentru a indeparta reziduurile. Nu folositi un prosop de hartie. Nu folositi o carpa care lasa scame. Daca vreti sa vedeti cele mai interesante piese de mobilier va recomandam mobila la comanda Bucuresti.

Daca pregatiti mobilier laminat, utilizati primer soecial. Folositi un rulou cu spuma mini. Utilizati o pensula pentru a intra in zone greu accesibile. Lasati primerul sa se usuce conform instructiunilor de pe recipient. Odata ce grundul dvs. este complet uscat, il puteti matui cu un smirghel fin.

Utilizati un trafalet mini pentru a aplica trei straturi subtiri de vopsea latex lucioasa . Permiteti sase pana la opt ore de uscare.  Este important sa slefuiti intre straturi daca aveti picaturi sau reziduuri pe piesa. Utilizati acelasi bloc de slefuire si o carpa de curatare noua noua. Noua carpa  este foarte importanta aici: trebuie sa indepartati fiecare element cum ar fi praful si aschiile inainte de a aplica protectia finala.

In cele din urma, utilizati o un nou trafalet mini pentru a aplica un strat subtire de protectie pe baza de apa pentru  luciu. Vreti sa va asigurati ca treceti peste acest strat foarte usor cu rola de spuma pentru a netezi orice bule care pot aparea. Lasati mobila 72 de ore sa se usuce inainte de utilizare; in caz contrar, poate deveni lipicioasa. Daca ai mobila lemn stejar  cu siguranta o poti reconditiona.

Last modified onLuni, 24 Iunie 2019 08:50
(0 votes)
Read 2588 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.