Care sunt avantajele semineelor moderne

Atunci cand cautati seminee Brasov va recomandam sa cititi indicatiile de mai jos. Spre deosebire de semineele deschise, care reprezinta majoritatea modelelor, semineul inchis are o fereastra sau o usa. Astfel, acesta poate fi folosit in doua moduri diferite:

Cu geamul / usa inchisa, acesta ofera o performanta de 70-85% si este de 6 pana la 7 ori mai eficient decat un semineu deschis;

Cu geamul / usa deschisa, se incalzeste la fel de mult ca un semineu obisnuit, cu un randament intre 10 si 15%.

Printre principalele sale avantaje, modelul de semineu deschis combina confortul si estetica unui semineu traditional, atunci cand usa este deschisa, si rentabilitatea unui insert cu usa inchisa. Acesta poate fi folosit ca un dispozitiv de incalzire in sine pentru intreaga casa, de exemplu prin instalarea unui distribuitor de caldura. Cele mai bune seminee pot fi gasite pe seminee Bacau.

In ceea ce priveste semineele traditionale, semineul inchis se potriveste tuturor modelelor. Incastrat sau inclinat pe un perete, pe colt, central, suspendat, poate fi echipat cu usa cu balamale sau o usa glisanta, mai discreta.

Principalul sau avantaj consta in valoarea calorica a acestuia. Incalziti in medie de 7 ori mai mult decat semineul obisnuit, consuma mai putin lemn de foc si genereaza o flacara care poate dura mai mult de 10 ore. Usa sa permite o utilizare mai sigura si curatarea, pastrarea cenusii si prafului in interior.

Insertia si semineul inchis au un aspect identic, dar sunt facute in mod diferit. Insertia este o instalatie integrata intr-un semineu existent sau deschis. Semineul inchis nu poate fi proiectat dintr-un semineu deschis, acesta trebuie inlocuit pentru a trece de la un model deschis la un model inchis. Va recomandam termoseminee Neamt.  Daca vreti sa gasiti cele mai bune oferte de pret va recomandam sa intrati pe unul dintre linkurile de mai jos si veti gasi cu siguranta cele mai bune preturi.

(0 votes)
Read 8192 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.