Cum alegi corect masa pentru bucatarie

Iti recomandam sa incerci o masa de bucatarie rotunda. Masa pentru bucatarie este mai mult decat un loc unde sa mancati, deoarece a devenit centrul social al gospodariei. Mesele sunt folosite atat pentru a prepara alimentele, cat si pentru socializare, sunt locuri in care sunt discutate aspecte importante si este cea mai versatila piesa din casa.

Pentru a cumpara cea mai buna masa, incepe prin alegerea dimensiunii si a formei care se potriveste cel mai bine zonei de luat masa a casei. Pentru multi, designul dreptunghiular traditional este aproape o alegere automata, mai ales pentru ca atat de multi oameni au crescut in gospodarii cu acea forma speciala de masa care se potriveste intr-o camera patrata sau dreptunghiulara. Acum ai insa la dispozitie si o masa dining extensibila.

Cu toate acestea, exista o alta forma pe care ati putea dori sa o luati in considerare atunci cand cumparati o masa noua pentru resedinta dvs. o masa rotunda ofera multe avantaje care pot fi potrivite pentru nevoile dvs. speciale. Iata cateva dintre avantajele pe care o masa rotunda le poate aduce in casa.

Deoarece nu exista colturi la o masa rotunda, ea creeaza mai mult spatiu, astfel incat oamenii sa se poata plimba si sa ajunga la locul lor mai usor. O masa rotunda este foarte potrivita pentru o sufragerie in stil formal, precum si pentru un plan de podea mai deschis in care zona de luat masa se deschide intr-un living de exemplu.

Cu o masa living extensibila circulatia este imbunatatita si nu mai ai nevoie de spatiu pe care masa sa il ocupe atunci cand nu este folosita. De prea multe ori, oamenii achizitioneaza mese rectangulare pentru camere dreptunghiulare si afla ca nu exista suficient spatiu pentru ca oamenii sa gaseasca in mod confortabil un loc de sedere.

O masa rotunda evita astfel de probleme, oferind o mai buna utilizare a spatiului intr-o zona mai mica, astfel incat sa nu se creeze aglomeratie. In plus, nu exista colturi de care sa te lovesti atunci cand vrei sa iesi de la masa sau cand treci pe langa ea.

(0 votes)
Read 7843 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.