Avantajele fatadelor din sticla

Oriunde te uiti azi, vei vedea diverse tipuri de fatade. Iti recomandam fatade din sticla pentru un design special . Au fost facute imbunatatiri majore in peisajul ingineriei fatadelor pentru a face din sticla unul din mijloacele principale de constructie pentru cladirile noi. Nu numai ca sticla este mai atractiva inse este si mult mai functionala.

Sticla permite ca lumina soarelui sa intre intr-o cladire ceea ce poate economisi energie electrica, deoarece puteti utiliza lumina naturala in locul iluminarii artificiale. Contrar a ceea ce majoritatea cred, progresele tehnologice pentru sticla sticla au ajutat de fapt la reglarea incalzirii si racirii cladirilor. Cu cerintele stricte de energie introduse astazi pe cladirile comerciale, sticla este cea mai buna solutie. In plus, permite si aplicarea de fatade ventilate.

O fatada de sticla structurala este, in general, suficient de puternica pentru a rezista la unele dintre cele mai aspre elemente climatice. Indiferent daca locuiti intr-o zona cu soare constanta, vant sau ploaie, sticla isi va mentine integritatea si aspectul mult mai mult decat multe materiale de constructie traditionale. Si din moment ce sticla nu rugineste , efectele mediului nu vor avea un impact asupra fatadei cladirii.

Sticla poate fi pusa si pe o fatada cortina. Sticla poate fi turnata in aproape orice forma si realizata fie transparenta, fie translucida. Majoritatea arhitecturilor utilizeaza astazi sticla transparenta pentru o fatada a cladirii, dar flexibilitatea materialului permite arhitectilor sa fie creativi cu modul in care sunt utilizate elementele constructive. Transparenta si transluciditatea ofera atat beneficii functionale, cat si estetice, astfel incat expertii in proiectarea fatadelor o pot folosi in multe aplicatii diferite.

In plus fata de toate beneficiile functionale ale unei fatade de sticla, unul dintre cele mai mari avantaje este cum arata.

Reflex Construct  are multi ani de experienta in ceea ce priveste sticla si toate lucrurile care se invart in jurul ingineriei fatadelor. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a va remodela casa sau afacerea, arhitectura de sticla este modalitatea de a o face. Nu ezitati sa ne contactati in orice moment pentru o consultatie pentru a vedea cum expertii nostri va pot ajuta sa proiectati structura dorita.

(0 votes)
Read 1596 times

More in this category:

Ce este cadastrul »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.