Lucruri de facut atunci cand vizitati Dunarea Featured

Lucruri de facut atunci cand vizitati Dunarea

Dunarea curge pe o distanta de 2860 km de Padurea Neagra, si aceasta se revarsa Marea Neagra, Dunarea curge prin cele trei brate care cuprind o zona de biodiversitate rara.Pasarile foarte interesante (peste 320 de specii), precum si pelicanii, cormoranii, egretii si altii, impreuna cu 133 de specii de peste, dau valoare si o importanta economica zonei. 1830 specii de copaci si plante, peste 2.400 de specii de insecte, 11 specii de reptile si 44 de specii de mamifere, acestea fac Delta Dunarii un loc special pentru a fi pastrat si, desigur, vizitat. Deci nu ar trebui sa fie o surpriza sa aflam ca Delta Dunarii este una dintre cele mai populare destinatii de vara din Romania unde puteti avea cel mai minunat concediu cazanele dunarii.

Read more...
4 locuri de vizitat atunci cand mergeti in Busteni. Featured

4 locuri de vizitat atunci cand mergeti in Busteni.

Busteni este un mic oras montan din nordul judetului Prahova, in centrul Romaniei. Este situat in Valea Prahovei, in partea de jos a Muntilor Bucegi, care au o altitudine maxima de 2505 m.Numele sau inseamna literalmente arbori de lemn. De asemenea aici puteti vedea si Poiana Tapului, satul ce apartine de Busteni din punct de vedere administrativ al orasului, in cazul in care doriti sa stati pentru o perioada mai lunga in Busteni puteti accesa acest link pentru oferta cazare busteni

Read more...
Planificarea aniversarii varstei de 18 ani Featured

Planificarea aniversarii varstei de 18 ani

Aniversarea varstei de 18 ani este una dintre cele mai interesante momente din viata unui adolscent si pentru multi oameni, vanatoarea pe internet pentru ideile de aniversare devine un hobby in acest timp. Cand va apropiati petrecerea de 18 ani, asigurati-va ca aveti petrecerea perfecta si ca sunteti in trend cu cele mai originale idei de petrecere. Pentru o multime de oameni, aniversarea de 18 ani este una dintre cele mai importante zile de nastere, deoarece reprezinta varsta la care persoana respective devine o persoana matura. Este un moment minunat si trebuie sa fie sarbatorit in drumul cel bun. Acesta este motivul pentru care oamenii sunt mereu in cautarea celor mai bune idei de petrecere a majoratului.

Read more...
Sfaturi pentru alegerea cazarii atunci cand plecati intr-o excursie Featured

Sfaturi pentru alegerea cazarii atunci cand plecati intr-o excursie

Gasirea unei locuinte adecvate este o parte esentiala a calatoriei dvs. si poate avea un impact enorm asupra cheltuielilor dvs. daca nu este aleasa corect. Exista multe motive pentru care dorim o anumita cazare; fie prin pret, locatie, facilitati, usurinta de rezervare, tip de facilitati etc. Unul dintre cele mai bune modalitati de a va reduce cheltuielile de calatorie este alegerea locatiei potrivite pentru nevoile dvs. la un pret cat mai adecvat!

Read more...
3 Lucruri de vizitat in Constanta Featured

3 Lucruri de vizitat in Constanta

Doriti sa vizitezi plajele Marii Negre? Acestea se afla Constanta, un oras istoric de coasta cu multe statiuni balneare, baruri de plaja si petreceri pline de viata, aici veti putea gasi de asemnea si plaja Eforie Nord, puteti accesa acest link pentru cazare in constanta daca doriti sa stati pentru o peridoada mai indelungata. Fondata de greci, Constanta este cel mai mare port de pe coasta Marii Negre.

Read more...
Locuri de vizitat in campia Turzii Featured

Locuri de vizitat in campia Turzii

1.Palatul Cultural „IONEL FLOASIU”.

Acest palat a fost inaugurat in anul 1945 fiind in prezent cel mai important reper si obiectiv turistic al orasului Campia Turzii. In trecut acesta gazduia mai multe cladiri precum cantina Uzinei Metalurgice, bibleoteca si cinematograful. Odata cu trecerea timpului, in anul 2013 aceasta casa de cultura si-a reluat denumirea de palat, mai bine spus, Palatul Cultural “Ionel Floasiu. Daca doriti sa stati pentru o periada mai indelungta in Campia Turzii va invitam sa accesati acest link pentru cea mai buna cazare campia turzii.

Read more...
Sfaturi pentru inchirierea unui restaurant Featured

Sfaturi pentru inchirierea unui restaurant

Restaurantele sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru a gazdui evenimente. Ganditi-va: chelnerii stiu cum sa serveasca grupuri mari de oameni si personalul lor este folosit pentru a efectua munca sub presiune. Acestea fiind spuse, nu toate restaurantele sunt la fel, nu toate restaurantele ofera acceasi atmosfera penru un eveniment. Daca sunteti din bucuresti si aveti nevoie de inchirierea unui restaurant, cea mai buna algere ar fi restaurant de inchiriat bucuresti.

Read more...
Ce puteti vizita in muntii Apuseni Featured

Ce puteti vizita in muntii Apuseni

Fara sa aiba faima Alpilor sau altitudinea spectaculoasa a muntilor Himalaya, muntii Carpati se fascineaza cu minunatia lor spectaculoasa. Numele muntilor provine din vechile triburi dacice numite "Carpes" sau "Carpi", care locuiau in zona Romaniei de astazi, intinzandu-se din partea de nord-est a Marii Negre pana in campurile Transilvaniei. Daca va hotarati sa faceti o excursie in apuseni pentru o perioda mai lunga puteti accesa acest link pentru cea mai buna cazare apuseni. V-am pregatit mai jos cateva dintre cele mai fascinante locuri ale apusenilor:

Read more...