3 Lucruri de vizitat in Constanta

Featured
Articole

Doriti sa vizitezi plajele Marii Negre? Acestea se afla Constanta, un oras istoric de coasta cu multe statiuni balneare, baruri de plaja si petreceri pline de viata, aici veti putea gasi de asemnea si plaja Eforie Nord, puteti accesa acest link pentru cazare in constanta daca doriti sa stati pentru o peridoada mai indelungata. Fondata de greci, Constanta este cel mai mare port de pe coasta Marii Negre.

De fapt exista un oras Constanta si un judet Constanta. Orasul este ocupat, dar puteti  explora cateva destinatii de plaja mai mici si chiar si un satuc. Daca aveti un pic mai mult timp pe maini, puteti face o excursie de o zi la plaja bulgara din apropiere - Varna. Mai jos am enumerat cateva lucruri pe care le puteti face atunci cand ajungeti in Constanta.

1.Vizitati plaja Mamaia

Motivul principal pentru care vizitati Constanta este sa va bucurati de plaje. Plaja Mamaia este una dintre ele mai frumoase. Rezervati un hotel care se afla chiar pe plaja, spre exemplu cum ar fi Zenith.              

Lasati agitatia unui oras in spate si mergeti spre destinatia preferata de vacanta a Romaniei pe un tur privat pe frumoasa coasta a Marii Negre. In Constanta, puteti afla despre istoria antica a zonei la un muzeu de arheologie, puteti invata despre traditiile artei populare romanesti care se afla in interiorul celei mai mari moschei din tara. Apoi, va puteti bucura de soare si de relaxare a culturii locale pe plajele nisipoase din Mamaia, o statiune popalara cunoscuta sub numele de "Perla Marii Negre".

2.Vizitati Vama Veche

Vama Veche este un sat hippie langa granita cu Bulgaria. Campingul nu este cu adevarat permis, ci se face ca un semn de revolta impotriva comercializarii si dezvoltarii zonei de coasta a Marii Negre. Datorita acestui fapt, a fost intotdeauna considerata o plaja “hippie”.In timpul lunilor de vara, multe festivaluri de muzica si petreceri in aer liber sunt organizate pe plajele din Vama Veche, cum ar fi Festivalul Stufstock, Festivalul Sunset, VSLO Visual Arts Festival.

3.Vizitati Cazinoul abandonat din Constanta

Stim ca aceasta cladire nu arata ca un cazinou, dar a fost odata. Este pe promenada principala din Constanta si este o priveliste minunata. Este asezat pe un deal si se afla intr-un punct in care coasta formeaza un triunghi.

Credeti sau nu, Cazinoul Constanta nu a servit numai ca un cazinou si un club, ci si ca un spital temporar in timpul razboiului. Acesta a servit ultima data ca o "casa de cultura", dar in prezent este abandonat din cauza costurilor operationale ridicate. Puteti intra inauntru, dar puteti sa va bucurati de o plimbare de seara in jurul acestuia si sa priviti cum pescarusii zboara foarte aproape de voi.

Daca va hotarati ca urmatoarea dvs. vacanta sa o petreceti alaturi de familie sau prieteni, puteti accesa hotel eforie nord, aici veti gasi cea mai buna cazare eforie nord.

Last modified onVineri, 08 Februarie 2019 14:46
(1 Vote)
Read 3585 times